Sandvikens Billackering AB

Skruvare/

teknikerOm tjänstenSom skruvare/tekniker kommer du att arbeta på plåtverkstaden tillsammans med bilplåtslagare/skadetekniker. Din arbetsuppgift är att demontera delar inför rikt och lackering, och att montera efter lackering, läsa felkoder och göra bilen leveransklar. Du utför arbetet självständigt och tillsammans med andra.Vad vi önskar av dig


Vi söker dig som är tekniskt intresserad, gillar att skruva, och som har skruvat med karosser tidigare. Datorvana är ett plus. Du behöver kunna arbeta lugnt och strukturerat, och hålla god ordning på din arbetsplats. Det krävs tålamod och noggrannhet för att montera och passa in nylackerade delar. B-körkort är ett krav.


Som person är du driven och målinriktad med en stor vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du är noggrann och vill alltid leverera högsta möjliga kvalitet. Det viktigaste för oss är att du har engagemang och att du trivs med att arbeta både självständigt och i team.Övrigt


Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!


Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning med fast månadslön efter överenskommelse. Verksamheten omfattas av kollektivavtal.


Sista ansökningsdag: 24 maj.


Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Maria Larsson, tel 070-299 04 80.


Skicka din ansökan till: cv@sandvikensbillackering.se


Märk din ansökan med Skruvare.